बिना श्रेणी

Lukaku: Jeg har drakter nummer 9, og jeg liker å koble lagkameratene mine sammen

Lukaku bekreftet på en pressekonferanse onsdag at han vil bytte til Chelsea nr. 9 – draktsett fotball som ble forlatt av Abraham og er klar til å spille i helgen.

Lukaku hadde tidligere mottatt trøyen nr. 18, men etter at Abraham flyttet til AS Roma, hadde han muligheten til å bytte til nr. 9. “Ja, jeg har allerede fått trøya nr. 9. Jeg er veldig glad og veldig heldig som har en slik mulighet. “

Apropos lederen i garderoben, “Aspiriqueta er kapteinen. Han har vært her i mange år. Da jeg var i karantene, hadde han allerede sendt meg en melding, brydde seg om boligen min og andre ting. Så langt som leder er bekymret, mange spillere i garderoben har flotte personligheter. Dette er det jeg liker. Jeg er en av spillerne som liker å koble alle sammen, slik at alle føler seg komfortable og gir dem selvtillit.

“Det er flott å være tilbake. Som spiller kjemper du for å realisere drømmene dine. Jeg kan ikke vente med å spille med lagkameratene mine nå.”

प्रातिक्रिया दे

आपका ईमेल पता प्रकाशित नहीं किया जाएगा. आवश्यक फ़ील्ड चिह्नित हैं *